Head sõbrad, igavikulised vastused igavikuliste le küsimustele on nüüd kohe teie ees ja esimene vastus tuleb pannkoogi kohta ja, ja Martin selle meie käest küsis. Ja, ja küsimus iseenesest oli juba täitsa korralik pähkel. Me peaksime hakkama, seda vist, ma arvan niimoodi jupphaaval lahkama, jah, aga küsimusele niimoodi meelde või nendele, kes on lülitunud viimasel ajal meie lainele, siis tema küsimus laias laastus käis selle kohta, et miks, kuidas pannkoogid erinevatelt pooltelt praadides Nemad praevad erinevad ehk siis ühelt poolt tuleb selline ilusti ühtlaselt küpsenud kook ja teiselt, kui sa keerad ümber ja teise poole keerad, siis seal tekib selline ebaühtlaselt jaotunud nii-öelda tükati praetud kook ja, ja oleme helistanud inimesele, kelle pann, joogid on minu arust maailma kõige paremad. Sa, mu hea sõber Guido, tere hommikust kui ta. Tere hommikust. No mis sa oskad siis öelda Martinile selgituseks, et kõigepealt tuleb muidugi küsida sinu käest, kas sinu kui pannkoogimeistrikoogid on ka niimoodi erinevatelt pooltelt erinevad? Ja täpselt nii ei olegi muud moodi võimalik teha. Aga milles see põhjendus siis on? Nüüd sellest, et kui taigen panna pannile vedel ja, ja kõik poorid ja lohud pannil kattuvad võrdselt ja kui jood ühe poole ära praadinud ja pöörata teistpidi siis ei ole enam pannkook, ei ole enam vedel ja sinna vahele jääb õhk. Ja kuna õhk juhib väga halvasti soojust, siis need kohad, kuhu õhk vahele jääb, ei pruunista, nii nagu see osa, mis läheb vastumullid siin alla just täpselt nii mullide alla. Ja nendega ei saagi kuidagi võidelda või ikkagi saab või? Noh, ütleme niimoodi, kui suured pannkoodi austajad tahaksid, et nende pannkoogid mõlemalt poolt ühesugused, siis soovitan osta vahvlimasina. Kuna vahvlimasinale on mõlemad pooled korraga küpsetavad, siis saaks nii-öelda pannkoogid vahvlimasinaga mõlemalt poolt ühesugused. Jah. Aga siis ei ole võib-olla enam päris nagu pannkoogi. No vot jah, jah, et peaks leiutama sellise sellise pannkoogimasina. Et mul nüüd paar varianti sind kuulates tuli veel rohkem tuli veel pähe, mida võib teha, üks variant on siis hankida puust, selline ümmargune press millega sa surud joogikõrt keerata ümber, siis surud jõuga vastu panni. Mis tähendab, kui sa oled teise poole keeranud, selline kodusem vahend? Jah, aga teine võimalus oleks veel ka, et kui sa võtad pannkoogi pandidelt Äradustad, et ta ümber keerata, siis tuleks alla valada natukene uut tainast. Ja, ja et, et selleks, et seal oleks uuesti kõik vedela täituks kõik poorid. Kas selline variant võiks töötada? Ma ei ole selle peale tund aega, aga, aga sisuliselt küll ma ei tea, mis, muide on omavahel kokku kleepuvad ainukesed. Et on oht, et liiga kõvasti või. Aga no näed, ühesõnaga mõtteid kui palju siin varahommikul, nii et muidugi loodan, kui ta südamest, et kui järgmine kord neid häid pannkooke jälle teed, jama, pruugin seal kuskil läheduses olla ära, nii küll tee, nagu Eerik tegi. Ei pruugi enam olla Need maitseomadused ja see mõnu, aga näed Anise tegema oma värk pannkoogi pähe ei muidugi, aga ühesõnaga vastased on tegelikult väga lihtne ja füüsikast lähtuv, eks ole, ja nii et ühesõnaga põhjendus käes, aitäh sulle. Ilusat hommiku jätku.