Meile helistas, eks ole, Toomas täna esimesena küsis tegelikult tõesti hea küsimus ja mina olen seda mõelnud ja, ja olnud sageli pettunud, kui ma olen söönud lihapirukad, kuhu on kadunud lihapirukate seest, selle asemel, nagu Toomas ütles, on tekkinud riisikäkid just. Ja mul tuleb meelde, et Viljandi linnas oli niisugune baar, mille nimi oligi pirukabaar. Müüdi kahte sorti pirukaid, moosipirukad ja lihapirukad. Taust koosneb kahte sorti. Kaks olidki, nad nägid ühesugused välja, nende erinevus oli see, mis seal sees on. Ja ma kinnitan, lihapiruka sees oli konkreetselt liha ja meil ei olnud mingit riisi. Oligi ainult liha ja see oli see selle kaudu. Mina õppisin teadma, mis sõna on lihapirukas ja helistanud Hansa Cateringi ja tere hommikust, juhataja Lenne usna. Tere. Teie, eks ole, Keite ringi firmana peate päris palju kokku puutuma väga erinevate toiduainete, jooge, menetleja, mille kõigega ja, ja kindlasti olete te teie kätte ja vahelt ja ütleme ka suust läbi käinud väga palju erinevaid lihapirukaid. Oskate kinnitada või ümber lükata seda, et viimasel ajal on siis kuidagi lihapirukad muutunud. Oma kogemusest võin öelda, et meil kaheksa aasta jooksul ei ole küll lihapirukate koostis muutunud. Lihapiruka sees käib ikkagi liha, muna, sibul, endiselt riisi. Meil on olemas kaaluna riisipirukas, seal on kindlasti Riisalu. See on kohe selline eraldi siis nii-öelda tootekategooria liha riisipirukas. Selge, selge, aga kas on veel mingisugune niuke laiem hüpotees, et miks on tõesti viimasel ajal selline mulje või kas teil ei ole seda muljet, kui te nüüd poes käite, ostate lihapiruka siis, et kuidagi liha vähesel sees. On küll täpselt samamoodi on ka täiesti nõus. Aga vanasti oli ju teadupärast riigil raha nõrkemiseni seda vanakeste sinna panna, ükskõik kui palju nüüd on meil kõiki pagarid kõik proovivad natukenegi oma rahakoti hoida kuumus ja sellest tulebki see, et pannakse kindlasti siis tihtilugu hakkliha mis iseenesest on märg ja kui teda praadida, siis ta kaob nagu ära programmilised isegi on õige, aga aga kude hakkliha baasil teha siis tihtilugu selline asi võib juhtuda küll. Ja kas teie, ütleme seal Hando Keite ringis on ka niimoodi, et ütleme, see liha riisipirukas on odavam, kui, siis päris lihapirukad loomulikult on. Ühesõnaga, see peab tegelikult olema alati ikkagi väga selgelt välja toodud ka, kui müüakse poes või kus iganes, selles toredas kohvikus näiteks lihapirukat ja kui seal sees on riis, tuleb juurde kirjutada seal riisiga, eks ole. Aga Tiit lugu see ongi, aga inimesed lihtsalt loevad seda liha, mida nad näevad seda, mida nad tahavad näha tahavad odavat hinda ja seda lina seal sees. Siis üllatus. Seega siis soovitan soovitus meie helistajale küsijale, Toomasele, et kuna inimesed päevad peaksid nägema seda, mida nad soovivad näha, siis ta võiks nendes liha riisipirukatest näha ennekõike lihapirukaid, korralikke ja kui te ühesõnaga et siin ei ole ka sellist ühesõnaga kindlat, eks ole, niuke noh, nagu retseptimoodi vastust, et maailmas on asjad niimoodi, oleneb ikkagi Pagarist väga selgelt, nagu me aru saime, teie pagar, ühesõnaga tee nii, nagu on ette nähtud. Ja nagu tellimuse viimased kaheksa aastat lihapirukas maitseb nagu lihapirukad. Hoidke seda pagariks. Ja, ja suurepärane aitäh, Hando ringi juhataja, olen nõus, nii et vastus on tegelikult eelkõige jah, selles, et oleneb tootjast, oleneb toorainest. 100-st asjast, leidke oma lemmiklihapirukas ja hoidke seda lihapirukad.