Ja täna üritaks teha jõulusaia stuudios Anni Arro ja ole ja ütlen, et kuidas saaks sedasi kiirelt teha ühe jõulusaia toni, alustame siis sellest, kas tehase sai magus või tehase soolane. Et alustame näiteks, kui teha nüüd soolane variant lauale, siis haneprae kõrvale saia. Mina olen teinud kasutanud speltanisujahu täisteranisujahu, mis sobib minu arust jõululauale rohkem, kuigi natuke traditsiooniliselt öeldakse, et noh, et siis valge sai, on luksuslikum, et võiks selline luksuslikum saia lauale, aga mulle kuidagi meeldib, et jõululaual see soolane sai, oleks pisut Rustikaalsem ja võib-olla sihuke tervislikum. Ja mina olen teinud pärmi, pärmi baasil kuivpärm või värskelt, helistan värsket pärmi ja, ja olen siis teinud sulatatud või ka piimaga ja natuke tavalist nisujahu ja siis speltanisujahu või siis Greyam nisujahu, kes, kes mida eelistab ja sinna taine sisse ma olen ka lisanud pisut kodujuustu. Et kui sinna sissejuhatuseks päris mõnusad sellised juhtused terad ja, ja siis üks hea nipp on, kuidas andaks hea küüslaugu maitse sellele saiale, et küüslauk sisse panen täitsa röstida ahjus ära paned küüslaugupead ahju, tervisel paberpaberist, nagu sa võtad ära ja, ja umbes 20 minutit 25 minutit hoiad 200 kraadi juures ja välja pigistad välja siis need küüslaugupeadest küüntest, selle nagu pastalaadse massi ja selle segades sinna taina sisse annab imelise maitse, siukse magusa küüslaugu maitse. See on võrratu, võrratu, see tasuta tasub täiesti ära, aga see on ka täpselt selline retsept, mida ma teen. Viitsin teha ainult kurdas kord aastasest ja natuke mitt võib sinna panna, et siis oleks veel veel nagu seda luksuslikumad magusat. Tunneta asjal juures. Aga kui nüüd tahaks päris magusad saiad vaata, rosinad ikka rosinad, ega see ongi, et ega siin ei saa üle ega ümber ega midagi originaalset me siin välja ei mõtle ja ei tahagi ausalt öeldes, et jõulud on minu jaoks hästi traditsiooniline aeg, kus ma armastangi neid asju, mida ma mäletan lapsepõlvest, et oh kui hea oli rosinasai või moonisai, et et ega ma ei, ma ei tahakski mingi ingveri sushi saia teha endale jõulude ajal. Et ikka rosin, läheb sisse ikka kuivatatud ploomi, Kirssi erinevaid pähkleid. Et võib ka vahtrasiirupit panna saia sisse. Et see on selline lai mängu magama soovitan ikkagist jääda nende klassikaliste liistude juurde jõuluajal. Need, mida juba esivanemad on teinud just täpselt nii, et see on kõige tervislikum ka, et et kasutada ikkagi noh, nii-öelda hooajalist kaupa, et meie kliimas tegelikult hooajaline puuvili ongi kuivatatud puuvili või siis mõni mõni õunapabul kuskil keldrinurgas mõni sibul, õun või midagi sellist. Et jõuluajal noh, mandariin muidugi võiks olla laual, aga aga ei tasu siin kõiksuguste melonit arbuusidega väga uhkeldama hakata. Mis sa arvad, millest see tuleb, et inimestel ei ole aega jõulude ajal? Ma arvan, et oma energia suunatakse võib-olla valesse kohta, et ma ise pean kohvikut hetkel kaubanduskeskuses ja ja tegelikult kurb on vaadata, et inimesed veedavad perega aega kaubanduskeskuses, näiteks mis on küll, noh, muidugi võib-olla tore, et inimesed veedavad koos aega, aga aga miks inimesed ei, ei veeda kodus aega oma perega, ei tee süüa oma perega, et et võib-olla natuke ja siis muidugi tuleks isegi kiireni kiiret, võib ostma seda ja seda peab ostma, et et ei suudeta, ei suudeta kuidagi seda ära jagada, võib-olla ühel päeval teha siis minna turule, ostab kapsas, sealiha ära mandariinid ja, ja süda rahul ja teha ühe päevaga oma jõulusoping ära. Aga selle asemel kuidagi visteeritsetakse mõttetult ringi ja, ja mõeldakse üle, et, et see jõuluaeg ei ole tegelikult kinkide ostmise aeg, vaid perega tegelikult koosveetmise aeg. Et kiputakse mulle tundub hammustama. Aga tuletagem seda meelde ja ma loodan, et te saite selle nädala jooksul ideid, mida koos perega teha ja kõik need retseptid, mis said välja öeldud, on imelihtsad muidugi ainult kiired ja lihtsalt ainult natukene ja aeg maha võtta ja tegutseda aitäh ja terad jõulajaga.